J20: Brynäs utslagna

J20 är utslagna ur slutspelet efter att ha förlorat två matcher mot Rögle. I Gavlerinken vann gästerna med 1-8.

Oskar Lindblom gjorde det enda Brynäsmålet

Det blev ingen rolig fredagskväll alls för Brynäs hemma i Gavlerinken. När man tog emot Rögle i den andra kvartsfinalen var det gästerna som var på hugget först. Inom två minuter i mitten på den första perioden gjorde man också två mål Felix Sandström och Brynäs valde att ta sin timeout tidigt. Den gav sedan utdelning när perioden började nå sitt slut. Med 29 sekunder kvar på klockan reducerade Oskar Lindblom till 1-2 och laget fick känning på mer.

Men den andra perioden blev sedan en rejäl kalldusch. Trots att Brynäs hade chans efter chans att kvittera så ville puckarna inte in i målet. Istället utökade Rögle till 1-3 och 1-4 inom loppet av 30 sekunder och Brynäs uppförsbacke bara växte. Än längre blev den också mot slutet av perioden. När Brynäs spelade powerplay blev man av med pucken på offensiv blå, och gästerna kunde kontra in 1-5 i sitt boxplay.

Den tredje perioden blev heller inte särskilt rolig och när Rögle prickat in tre mål till fram till 1-8 var saken klar. Brynäs fick inte in några fler mål på Filip Ternbom och man fick se sig besegrade i kvartsfinalspelet.