J20: Förlust mot TPS

J20 förlorade den första matchen i Finland, mot TPS från Åbo, med 3-1. Ende målskytt för Brynäs var kaptenen Marcus Lindblom och han assisterades av Erik Broman och Emil Saeteraas. I morgon ställs laget mot Ilves från Tammerfors och på söndag möter man TPS i en returmatch innan man kommer tillbaka till Gävle. 
 
Målskytten Marcus Lindblom FOTO: Nathalie Andersson

J18: Förlust mot Luleå

J18 åkte tyvärr på en förlust mot Luleå på fredagskvällen. En tafatt tredjeperiod där inte mycket gick Brynäs väg förstörde för hemmalaget, och Luleå kunde skicka sista pucken i tom kasse. Men gästerna norrifrån inledde också bäst. Redan efter 2.40 gjorde Isak Fischer 1-0 på Brynäsmålvakten Oliver Dackell och även fast Samuel Solem kvitterade någon minut senare så var det ändå Luleå som hade greppet om matchen. 
 
FOTO: Nathalie Andersson
 
Matchen präglades även av utvisningar, och bägge lagen fick nöta mycket i power- och boxplay. I den andra perioden tog Luleå tillbaka ledningen efter 12.38 - en ledning man sedan skulle utöka i den tredje perioden. Där hann det bara gå 22 sekunder innan gästernas Jakob Eliasson skickade in pucken, och Brynäs var rejält i brygga. Slutresultatet 4-1 gjorde man sedan i tom kasse, efter att Brynäs plockat ut Dackell och skickat in en sjätte utespelare. 
 
 

J18: Två timmar till match

Klockan tickar på denna underbara fredag och nu är det minre än två timmar kvar tills J18 tar emot Luleå hemma i Gavlerinken. Andra matchen mot ett lag från norr nu denna vecka, alltså, och vi på bloggen är spända inför det som komma skall. Kan ni inte vara på plats och se matchen själva så kommer vi att uppdatera matchens händelser på vårt twitterkonto, som ni kan hitta här. Men vi hoppas så klart att så många som möjligt kommer och stöttar det unga laget! 
 
Hoppas på samma glada miner i kväll! FOTO: Nathalie Andersson
 
Visa fler inlägg