Elin: Tack för de här fyra åren!

Det har blivit dags att tacka för mig. Efter fyra säsonger känner jag att jag vill och behöver kliva av det här projektet. Jag behöver både tiden och orken till andra saker i mitt liv nu. Det har varit fyra väldigt lärorika år.
Jag hade egentligen ingen aning om hur man bevakade ishockey men jag var bekant med min kamera och tänkte ”hur svårt kan det va?”. Foto har alltid och kommer alltid att vara ett stort intresse. Jag har växt som person och utvecklat många sidor av mig själv. Jag har utmanat mig själv och klarat av saker jag aldrig trodde var möjliga. Jag har rest runt nästan hela Sverige, jag har intervjuat spelare jag sett upp till och jag har så många minnen som jag kommer ta med mig resten av livet. Jag har lärt känna så många människor som betyder väldigt mycket för mig. 
 
Men som sagt så känner jag att det är dags för mig att påbörja ett nytt kapitel i mitt liv. Jag trodde aldrig att jag en dag skulle vilja sluta med det här men det är ett beslut som växt fram det senaste året. Jag älskar att vara på matcherna men allt arbete runtomkring tex att få ut information på sociala medier och redigering av bilder har tagit för mycket tid och energi från mig. Jag trivs inte med det längre och därför finns det ingen mening med att fortsätta.
 
Jag kommer att fortsätta att följa resultat och jag kommer förmodligen komma och kolla på någon match framöver men inte alls på samma sätt som de senaste fyra åren. Nu vill jag bara vara en supporter.  Så jag vill rikta ett stort tack till alla tränare, ledare och spelare som gjort det här möjligt de här fyra säsongerna. Jag vill även tacka till alla föräldrar och vänner till spelarna som stöttat och hejat på!
 
Ha det gott och återigen TACK!
 
/Elin Granebrandt
 
 
 
 
Visa fler inlägg