U16: Storseger mot Forshaga

Det blev en riktig storslam i eftermiddagens seger mot Forshaga. Hela 18 mål föll i matchen - och alla till hemmalagets favör.

Redan från start visade hemmalaget var skåpet skulle stå. Gustav Zetterqvist spräckte Forshagas målnolla redan efter 26 sekunder. Kort därefter fick man chansen i PP och då kom även 2-0 genom Max Grundel. Innan klockan hann ljuda så hade det rullat iväg till hela 7-0 men Brynäs var inte nöjda ändå.

Adam Dahlström skulle näta två gånger om i inledningen av den andra perioden. Det första målet gjorde han direkt när han kom ut från utvisningsbåset och det andra slog han in ståendes på knä och vi hade 9-0 till de svartklädda. Brynäs slog i en ännu högre växel och när fyrtio minuter var spelade var ställningen hela 15-0.

Farten avtog i den tredje och sista akten. Men man skulle ändå hinna med att göra tre mål till, varav ett i numerärt överläge. Olle Andersson i Brynäsmålet fick hålla nollan och laget inkaserade tre poäng.

Brynäs IF - Forshaga IF 18-0 (7-0, 8-0, 3-0)
Skott: (21-2, 24-7, 18-6)
Utv: (0-2, 6-2, 0-2)