J20: Förlust mot Timrå

J20 föll med uddamålet hemma mot Timrå på onsdagskvällen. 4–5 blev slutresultatet i matchen efter att gästerna hämtat upp och gått om Brynäs i andra och tredje perioden.

Brynäs fick en tuff start på onsdagens hemmamatch mot Timrå i Gavlerinken. Gästerna tog ledningen redan efter tre minuter och hemmalaget fick börja jobba sig tillbaka i matchen direkt. Det gjorde man dock med bravur och genom Rasmus Sandin, Casper Evertsson och Marcus Ersson hade man vänt underläget till ledning med 3–1 inför den andra perioden.

Timrå valde då att skifta målvakter och bara 28 sekunder in på den andra perioden reducerade bortalaget också till 3–2. När Brynäs sedan gjorde 4–2 genom Adam Boqvist kändes det som att hemmalaget hade grepp om matchen – men icke.

Efter ett par utvisningar åt bägge hållen fick Timrå till en riktigt bra sekvens mot slutet av den andra perioden. Man både reducerade till 4–3 och kvitterade till 4–4 inom loppet av 30 sekunder och det var helt jämnt inför avslutningen.

Där var dock Timrå snäppet vassare än Brynäs och åtta minuter in på perioden kunde bortalaget göra 4–5 på Oliver Dackell. Brynäs tog då en timeout men det kom ingenting vidare från just det snacket. Trots att man satsade framåt med sex utespelare så ville inte kvitteringen komma och det blev gästande Timrå som gick segrande ur matchen.

Brynäs IF – Timrå IK 4–5 (3–1, 1–3, 0–1)
Skott: 31–29 (13–5, 10–14, 8–10)
Utv: 10–6 (2–2, 4–4, 4–0)