J18: Tillbaka på segerspåret igen

Victor Söderström och Marcus Westfält hade bägge en riktigt bra match när J18 tog emot Örebro i Gavlerinken. Söderström svarade för ett mål och tre assist och Westfält satte två kassar när laget vann med 5–2.

Brynäs fick en flygande start på hemmamatchen mot Örebro på onsdagskvällen. Man satte igång i ett högt tempo och efter knappt sex minuter fick man utdelning när Victor Söderström skickade in 1–0. Därefter flöt det på nästan likadant i perioden och mot slutet såg William Alftberg och Linus Udd-Hellgren tillsammans till att det var 3–0 på tavlan.

Laget fortsatte sedan på nästan samma sätt i den andra perioden och när Marcus Westfält själv kunde svara för två mål var det helt plötsligt 5–0 till hemmalaget efter två spelade perioder. Sedan tog sig Örebro in i matchen en aning i den tredje perioden och man lyckades dessutom med att reducera två gånger om.

Närmare än så kom man dock inte och Brynäs vann till slut matchen med 5–2, vilket gör att man åter är tillbaka på segerspåret igen efter poängtappet mot Färjestad.

Brynäs IF–Örebro HK 5–2 (3–0, 2–0, 0–2)
Skott: 25–28 (8–12, 8–7, 9–9)
Utv: 12–8 (4–4, 6–4, 2–0)