U16: Förlust mot Frölunda

Det blev en tung förlust för U16 när man ställdes mot Frölunda. Göteborgarna vann matchen med 8-2.

Simon Appelquist svarade för bägge Brynäsmålen i förlustmatchen

Brynäs fick en riktigt tung start på helgens andra match, då man ställdes mot Frölunda. Inom loppet av två och en halv minut i mitten på den första perioden svarade göteborgslaget för två snabba mål och Brynäs fick lov att ta en timeout. Den hjälpte en stund åtminstone och inga fler mål föll i perioden.

Men mittenakten skulle bli ännu jobbigare än den första perioden för hemmalaget Brynäs. Frölunda gick snabbt upp till 0-3 och tros att Simon Appelquist reducerade så kunde man inte rubba Frölunda denna lördag. Appelquist gjorde även Brynäs andra mål men efter två spelade perioder var resultatet hela 2-7.

Sex minuter in på den tredje perioden satte sedan Frölunda 2-8 och Brynäs fick bryta ihop och tagga om inför söndagens möte med Linköping.

Brynäs IF - Frölunda HC 2-8 (0-2, 2-5, 0-1)
Skott: 27-46 (6-15, 9-11, 12-20)
Utv: 6-6 (0-4, 4-2, 2-0)

0-1 (7.14) Robin Sundman (Eric Engstrand)
0-2 (09.43) Samuel Fagemo (Jonatan Lundin-Andersson)
0-3 (22.36) Eric Engstrand (Leon Lerebäck)
1-3 (23.23) Simon Appelquist (Victor Söderström, Oscar Birgersson)
1-4 (23.59) Eric Engstrand (Erik Portillo)
1-5 (27.05) Samuel Fagemo (Linus Nässén)
1-6 (27.48) Melker Samuelsson (Robin Sundman)