J18: Förlust med uddamålet

J18 förlorade den första kvartsfinalen mot Leksand med 1-2. Adam Hirsch gjorde det enda Brynäsmålet i matchen.

Det blev en mindre rolig start på kvartsfinalserien mot rivalerna Leksand för Brynäs J18. Efter en relativt jämn förstaperiod som slutade 0-0 fick man värsta tänkbara start på mittenakten. Redan efter åtta sekunders spel gjorde nämligen gästerna matchens första mål, då man satte 0-1 på Oliver Dackell, och den ledningen höll sig sedan intakt trots flera fina chanser från hemmalaget.

Efter att man radat upp läge efter läge för en kvittering i den tredje perioden kom också 0-2 från Leksand och uppförsbacken blev än brantare. Några minuter senare reducerade dock Adam Hirsch till 1-2 och hoppet väcktes till liv en aning. Men trots en utplockad målvakt och ett powerplayläge i slutet fick inte Brynäs in några fler puckar på målvakten, och Leksand tog hem den första kvartsfinalen.