J18: Förlust mot Luleå

J18 åkte tyvärr på en förlust mot Luleå på fredagskvällen. En tafatt tredjeperiod där inte mycket gick Brynäs väg förstörde för hemmalaget, och Luleå kunde skicka sista pucken i tom kasse. Men gästerna norrifrån inledde också bäst. Redan efter 2.40 gjorde Isak Fischer 1-0 på Brynäsmålvakten Oliver Dackell och även fast Samuel Solem kvitterade någon minut senare så var det ändå Luleå som hade greppet om matchen.

Matchen präglades även av utvisningar, och bägge lagen fick nöta mycket i power- och boxplay. I den andra perioden tog Luleå tillbaka ledningen efter 12.38 - en ledning man sedan skulle utöka i den tredje perioden. Där hann det bara gå 22 sekunder innan gästernas Jakob Eliasson skickade in pucken, och Brynäs var rejält i brygga. Slutresultatet 4-1 gjorde man sedan i tom kasse, efter att Brynäs plockat ut Dackell och skickat in en sjätte utespelare.